Yabancı uyruklu eş oturma izni

Yabancı uyruklu eş oturma izni

Yabancı uyruklu kişiyle evli olan Türkiye vatandaşları eşleri için oturum almaları gereklidir. Bunun için aile başvuru gerçekleştirmeleri gerekiyor istenen evraklar normal oturum evraklarıyla farklılık göstermektedir. Aile ikameti alındıktan sonra belli bir süre oturum ile ikamet edilir süre doldurtan sonrada vatandaşlığa başvuru hakları doğar ondan sonra istenen evrakları hazırlayarak vatandaş olma imkanından yararlana bilirler bu da yaklaşık 4-5 sene gibi bir süredir bu sürede kesintisiz oturuma sahip olmaları gerekiyor eşiniz için oturum almak istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz hazırlık süreci ciddi bir olaydır yanlış evrak veya belge hazırlanması durumunda telafisi olmayan sonuçlar yaşayabilirsiniz.