Özbekistan oturma izni yapılması gerekenler

Özbekistan oturma izni yapılması gerekenler

Türkiye ye giriş yapan Özbekistan vatandaşları kendilerine verilen 30 gün vize hakkı dolamadan ikamet izni başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Ülkemizde daha fazla kalma isteyenlerin bunu yapmaları gerekmektedir. Bunun için gerekli şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Bunların ilki göç idaresinin internet sitesine girerek kendileri için randevu oluşturmalarıdır burada randevu oluştururken girilen bilgilere dikkat edilmesi gerekiyor yanlış bilgi girildiğinde oturma alma ihtimalleri sıkıntıya girebilir.