Özbekistan oturma izni için gerekenler

Özbekistan oturma izni için gerekenler

Ülkemize giriş yapan Özbekistan vatandaşları ülkeye giriş yaptıktan sonra kendilerine tanınan vize süresi bitmeden Türkiye de kalmak istiyorlarsa oturma iznine başvurmaları gerekmektedir. Bunun için ilk önce oturum izni başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Göç idaresinin sisteminden başvuru yaptıktan sonra gerekli olan belgeleri hazırladıklarında formlarında yazan tarihte ve saatte randevuyu hangi göç idaresinden aldılar ise oraya gidip oturum izinlerini alabilirler.