Oturma izni nasıl uzatılır

Oturma izni nasıl uzatılır

Oturma izni alan yabancı ülke vatandaşları oturumlarını uzatmak istediklerinde göç idaresin internet sitesine girerek uzatma başvurularını yapabilirler. Oturum sürelerinin bitmesine 60 gün kaldığı zaman başvuru yapabilirler eğer kişisel bilgilerinde ve adres bilgilerinde değişiklik yok ise başvurularını göç idaresine gitmeden posta yolu ile yapmaları mümkündür. Yalnız bunda dikkat edilecek husus ilk oturum aldıklarında sisteme girilen bilgiler aynı olmalıdır ve randevu alındıktan sonra 5 gün içerisinde iade taahhütlü olarak göç idaresine istenen evraklar eksiksiz olarak gönderilmelidir. İstenen evraklar illere göre değişiklik göstermektedir posta yolu ile başvuru İstanbul dan yapılmaktadır. Uzatma başvurunuzu sorunsuz kolay bir şekilde yapabilmek için bizi arayıp yardım talep edebilirsiniz.