Aile oturma izni

Aile oturma izni

Aile oturma izni normal oturma izninden farklıdır normal oturum almak isteyen kişiler turizm amaçlı başvuruda bulunur iken aile başvurusunda bulunan kişiler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ile evli olmaları gerekmektedir. Evli olan yabancı ülke vatandaşları aile başvurusunda bulunabilirler 3 yılda aile ikameti başvurusunda bulunmuş olan kişiler vatandaş olma hakkına sahip olurlar. Aile başvurusunda evli olduğu Türkiye vatandaşının bilgileri de randevu oluştururken girilmesi gerekmektedir. Randevu alacağınız zaman Göç idaresinin internet sitesinde aile ikameti seçeneğini seçmeniz gerekmektedir aksi durumda başvurunuz kabul edilmez. Aile başvurusunda istenen evraklarda farklılık göstermektedir daha detaylı ve daha teferruatlı olduğu için işlemlerinizi yaparken bizimle irtibata geçip uzman personellerimizden bilgi edinebilirsiniz.